Rendezvényközpont

Kedves Érdeklődő!

Kérjük, tekintse át az alábbi tájékoztatót, ami kifejezetten a Muzikum Klub és Bisztró iránt érdeklődők számára készült. Reméljük, ezzel az összefoglalóval a segítségére lehetünk mindenkinek, akinek program-, esetleg rendezvényszervzés céljából a Muzikum Klubra esett a választása. Bízunk benne, hogy itt minden hasznos információt megtalál. Amennyiben ez a tájékoztató mégis megválaszolatlan kérdéseket hagyna maga mögött, kérjük, nyugodtan forduljon hozzánk bizalommal, e-mailen, telefonon keresztül.

Köszönjük.

A Muzikum Klub és Bisztró csapata

Mi a Muzikum?

A Muzikum a Kossuth Klubban található, meglehetősen sokrétű közösségi tér. A Muzikum Bisztró már reggeltől kávéval, finom falatokkal várja a korán kelőket. Minden nap más, különleges menüvel szolgálunk vendégeinknek. Az ételkínálat egyedülálló. A délután, vagy este érkezők á la carte ajánlatainkból választhatnak. A Muzikum Klub esténként 20 órakor nyitja meg kapuit és egészen hajnalig várja a szórakozni vágyókat igényes zenei, táncos vagy épp színházi produkcióival.

A nyitvatartás ideje:

Hétfő-Szerda: 10:00-01:00
Csütörtök: 10:00 – 02:00
Péntek: 10:00 – 03:00
Szombat: 17:00 – 03:00
Vasárnap: 11:00-23:00

A Muzikum Klub és Bisztró egészen a vendégek távozásáig nyitva tart.

Milyen lehetőségek rejlenek a Muzikum falai között?

A Muzikum Klubban az épület két szintjét hasznosítjuk.

Az alsó szinten található a várakozó tér és a Recepció, ahol a jegypénztár, valamint a ruhatár is üzemel. A Bisztrónak 3 elkülíntett tér ad otthon. A Bisztró előtti tér nagyjából 50, a szomszédos Klubterem szintén 50, míg a hozzá kapcsolódó Péli terem további 30 ember befogadását teszi lehetővé. Szintén a földszinten található a Muzikum belső udvara is, amely télen-nyáron egyaránt nyitva áll a látogatók előtt.

Az alsó szintről impozáns márványlépcsőn közelíthetjük meg az emeleti termeket.

A felső szinten található Hall az alsó térhez hasonlatosan nagyjából 50 fő befogadására képes, míg a Hadik teremben, amely a Muzikum emeleti koncerttermeként funkcionál, sorokban ültetve 200, székek nélkül pedig összesen 250 fő fér el kényelmesen. Rendezvények alkalmával ez a terem körasztalokkal is gazdagítható, ilyen esetben legfeljebb 80 fő befogadására ideális. A Hallban a felső szinten is található egy pult. Nagy tömegeket mozgató esemény esetén a terem végébe mobil pulttal települ ki a Bisztró, megrövidítve ez által a vendégek várakozási idejét.

Koncertjeinkre látogató vendégeink részére a ruhatár használata kötetelező, melynek díja 200 Ft.

Milyen és mekkora a színpad a koncertteremben?

A koncertteremben mobilelemekből épített színpad található. Ez – különleges alkalmaktól eltekintve – a terem végében helyezkedik el, a hangtechnikusi helyiséggel szemben. A színpad mérete 6×4 méter. Ennél lehet kisebb, különleges esetekben nagyobb is. Igény esetén teljes egészében elbontható, így a produkció akár a nézőtérrel egy szintben is elhelyezhető.

Milyen a terem akusztikája? Milyen a Muzikum Klub technikai felszereltsége?

Az emeleti koncertterem akusztikai kialakítását profi szakemberek csapata koordinálta, melynek eredményeképpen kiemelkedően jó hangzást értünk el. Ehhez továbbá rendkívül felkészült hangmérnök és fénytechnikus csapat is társul a Muzikum falai között.

A hang- és fénytechnikusok az alábbi módon érhetőek el: peter.kajdy@muzikum.hu

Hol és hogyan lehet jegyet szedni?

A Klub zenés rendezvényeinek alkalmával a koncertterembe csak jeggyel léphetnek be a vendégek. A Bisztróban azonban ilyenkor is bárki ingyenesen tartózkodhat. A pénztárpultnál megváltott jegyeket a márványlépcső aljánál ellenőrizzük. Azoknál a rendezvényeknél, amelyek alkalmával az egész házat kívánja bérbe venni a megrendelő – ez természetesen megegyezés kérdése.

A jegyárak változóak. Az, hogy a Muzikum Klubba a pillanatnyi helyzetben milyen áron lehet jegyet váltani, első sorban az éppen aktuális koncert, program függvényében alakul.

Parkolási lehetőségek?

A Muzikum Klub folyamatosan keresi annak a lehetőségét, hogy a klubban fellépő művészek, az együttműködésben dolgozó szervezők, illetve a látogatók parkolási gondjait megoldja. Kérjük, hogy amíg a helyzetet kielégítő megoldás nem születik, a bejárattal egy vonalban, a Múzeum utca ellenkező oldalára ne parkoljanak! A parkolás azon a területen ugyanis nem megengedett, így adott esetben akár súlyos büntetéssel is járhat.

Mik az étkezési lehetőségek? Milyen catering lehetőségeket ajánl a Muzikum?

A Muzikum Bisztró melegkonyhával működik. Szendvicsek, tapasok, emellett ízletes levesek, főételek és desszertek várják a betérő vendégeket. A napi menüt megfizethető áron kínáljuk. Leveskülönlegesség pompás főétellel mindössze 1290 Ft-ért kapható, 12 valamint 15 óra között naponta. Vállalkozó kedvű, igényes és valóban kreatív szakácsok tesznek a Muzikum látogatóinak kedvére, akik imádják a munkájukat, kísértik a lehetetlent, s minden alkalommal igyekeznek lenyűgözni a rendezvények szervezőit, megrendelőit – sikeresen.

A Bisztró két állandó bárpulttal, s kedves, energikus baristákkal, kedvező árú italokkal dolgozik. Emellé minden nap külön italakciókkal várjuk a vendégeket. Megéri betérni, s megkóstolni, megízlelni a Muzikum különlegességeit– a visszajelzéseket örömmel fogadjuk!

Részletesebben hol?

Pontosabb tájékoztatást az éppen aktuális menüről, valamint a Bisztró italakcióiról itt a honlapon, valamint a Muzikum Facebook oldalán lehet kapni. (www.facebook.com/MuzikumKlub)

Emellett akcióink természetesen a Bisztrón belül is megtalálhatóak – szórólap formájában.

Ha vendégeink esetleg valami különlegesdégrere vágynának, akkor se habozzanak! A Bisztró szívesen veszi kérésüket.

A Muzikum részt vállal eseményei hirdetésében, azok promócióiban?

Promóciós- és marketingcsatornáinkat egyeztetést követően szívesen ajánljuk a rendezvényedhez. Amennyiben nyílt körű eseményről van szó (legyen az akár koncert vagy előadás) úgy a Muzikum aktuális programfüzetébe bekerül. Annak időpontját és helyszínét a PestiEstben, illetve az est.hu, valamint a port.hu oldalakon is feltüntetjük. Az események a Muzikum honlapján és Facebook oldalán is meghirdetésre kerülnek. A Klub által készített Facebook esemény mellé az egyéni események létrehozását és promotálását is javasoljuk a Muzikum fellépőinek. A tapasztalatok szerint ez jelentősen növeli a hatékonyság szintjét.

Emellett, közös döntésre alapozva egyéb online és offline promóciós lehetőség közül is választhatnak a klub fellépői. A rendelkezésre álló csatornákon történő megjelenés azonban minden esetben egyéni megállapodás kérdése.

Milyen feltételek mellett léphet fel valaki a Muzikum színpadán?

A bemutatkozó anyagokat a következő címre várjuk: info@muzikum.hu. A küldött anyagnak hang-, illetve ha van, akkor képanyagot, videóanyagot kell tartalmaznia. A fotók mellé egy bemutatkozó leírást is várunk, amelyet a későbbi együttműködés során fel tudunk használni kommunikációra, promócióra.

A jelentkezőknek emellett a türelmét is kérjük. A Muzikum Klub címére nagyon sok levelet kapunk, amiket folyamatosan dolgozunk fel, ám olykor elképzelhető egy-egy hosszabb rakcióidő is.

Abban az esetben, ha a válasz elmaradna, kérjük, hogy újabb e-mail, esetleg telefon formájában jelezzék felénk a problémát, s mi igyekszünk orvosolni azt!

Amennyiben további kérdése lenne, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!

Általános információk: info@muzikum.hu
Rendezvényszervezés: rendezveny@muzikum.hu
Koncertszervezés: program@muzikum.hu