Event

Zsebfesztivál 2.0 előszilveszter NANÁ, hogy lesz!
30
Dec
2021

Zsebfesztivál 2.0 előszilveszter NANÁ, hogy lesz!

Közreműködik: Jatagán* | Dead Maróz** | Cult Devil*** | DJ Gubányipisti

* A Jatagán együttes autentikus rockzenét játszik, mert ez fakad a zenekari tagok természetéből is. Saját számaikban a mindennapjaikból merített életképeket ültetik horzsoló ritmusokba. A Jatagános srácok roppant hálásak az élő zenét szerető közönségért, amiért cserébe súlyos dallamtapadás várható a koncertjükön!
EN // We are the Jatagan, we play rock&roll!!

** Róbert és Zoltán 6 éves korukban találkoztak egy TeFu-Volán vállalati Télapó (oroszul: Gyed Maroz) ünnepségen. Akkor még nem sejtették, hogy egy középiskolai építőtáborban rácsodálkozván egyforma pizsamájukra, együttest fognak alapítani. Azóta többet is, de a legújabb a presszó punkot játszó fukkin Dead Maroz!
EN // Hey guys, we are the fuckin’ Dead Maroz, playing bistro punk and our name came from the russian/soviet version of Santa Claus ( = Father Frost, дед мароз ).

*** A magyar Cult tribute zenekar / The Hungarian The Cult tribute band

A koncertek után az alsó szinten, a hangulat fenntartásáért DJ Gubányipisti a felelős a jól megszokott, tőle várható zenékkel!

Belépő/Ticket: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (a koncert napján)

—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!

A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL A KONCERTRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.

KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET A KONCERTRE!

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. A várható telt ház miatt nem áll módunkban ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket!

—————–
EN // IMPORTANT INFORMATION BEFORE PURCHASING TICKETS!

According to the Government Decree 194/2021. (IV.26.) PRESENTING A VALID IMMUNITY CERTIFICATE AT THE ENTRY IS A MANDATORY CONDITION OF BUYING TICKET AND PARTICIPATE IN ANY CULTURAL EVENTS SUCH AS CONCERT. In cases where the visitor cannot present a valid Immunity Certificate accepted by the Hungarian Government, ENTRY WILL BE REFUSED. In all such cases, PRICE OF THE TICKET WILL NOT BE REIMBURSED.
PLEASE BE NOTED, AND BUY YOUR TICKET ONLY IN CONSIDERATION OF THE ABOVE MENTIONED REGULATIONS.

The events take place in the concert hall of the Muzikum Club & Bistro. Thank you for your cooperation!

Jegyek 2021. NOVEMBER 17-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Időpont, helyszín:
2021.12.30. (csütörtök), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.