Event

Zongorista találkozó
08
Oct
2020

Zongorista találkozó

Különleges és kifejezetten alkalmi zenei formációnként már több mint húsz éve koncertezik a Zongorista Találkozó. A már színpadképében is egyedülállónak számító produkcióban három zongorista boogie-woogie párbaját hallhatja a közönség, a New Orleans blues műfaj nyomdokain haladva, tökéletesen rezonáló dob kísérettel. Ezen az estén fellépnek: Nemes Zoltán, Nagy Szabolcs és Bacsa Gyula zongoristák, valamint a csapat állandó dobosa, Mezőfi István “Fifi”.

EN // The pianist meeting is a very special occasional formation in which the audience can hear a boogie-woogie show of three pianists with drum accompaniment.

Belépő: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2020. SZEPTEMBER 2-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a Tixa rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/muzikum_klub

// A koncertterem elrendezése: ÜLŐKONCERT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében a jelenleg kiírt járványügyi előírásoknak megfelelően valósul meg.

Időpont, helyszín:

2020.10.08. (csütörtök), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.