Event

ZONGORISTA TALÁLKOZÓ – boogie-woogie piano show a Muzikumban
26
Apr
2024

ZONGORISTA TALÁLKOZÓ – boogie-woogie piano show a Muzikumban

  • Location:Budapest
  • Belépő:3500 HUF/4000 HUF
  • Kezdés:20:00 – 22:00

Különleges és kifejezetten alkalmi zenei formációnkként már több mint húsz éve koncertezik a Zongorista Találkozó. A már színpadképében is egyedülállónak számító produkcióban három zongorista boogie-woogie párbaját hallhatja a közönség, a New Orleans blues műfaj nyomdokain haladva, tökéletesen rezonáló dob kísérettel.
A produkció részben instrumentális, részben énekes előadás. A koncerteket gyakorta felkeresik profi boogie táncosok, így a koncerttér egyben táncparketté is válhat. Az izgalmas előadás különleges koncertélménnyel párosul egy lendületes élő show keretin belül.
A repertoárban a saját szerzemények mellett örökérvényű zeneszerzők művei is felcsendülnek, többek között Dr John, Pete Johnson, Allen Toussaint tollából.
A koncert fellépői: Nemes Zoltán, Dániel Balázs és Nagy Szabolcs zongoristák, valamint a csapat állandó dobosa, Mezőfi István “Fifi”.
Az esemény az NKA – Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiumának támogatásával valósul meg.
Belépő/Ticket: 3500 HUF (elővételben) | 4000 HUF (a koncert napján)
Jegyek 2024. MÁRCIUS 07-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/zongorista-talalkozo-Muzikum-2024
Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.
// A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //
Dátum, helyszín:
2024.04.26. (péntek), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu / https://www.facebook.com/events/446977604329413