Event

no image
14
Apr
2016

Zolbert koncert a Muzikum Klubban! Előzenekar: Blank Canvas Group

  • Belépő:Elővételben: 1200 | A koncert napján: 1500 HUF
  • Kezdés:21:00

ZOLBERT „ONE” LEMEZBEMUTATÓ KLUBTURNÉ 2015-16

Zolbert a fiatal, tehetséges szaxofonos, “Frappé” című dalával 2013-ban megnyerte a Zuglói Smooth Jazz Klub által szervezett 1. Smooth Jazz Dalverseny fődíját. 2014-ben pedig a VII. Jazzy Jazz Dalverseny fődíjasa lett “Friendship” című szerzeményével, mely a szakmai zsűri döntése alapján a legjobb hangszerelésért járó különdíjat is elnyerte. Szintén 2014-ben, zenésztársaival a VeszprémFest nagyszínpadán lépett fel a világhírű The Brand New Heavies előzenekaraként.

A “One” nem pusztán az elsőt jelző állomás, hanem a megszületés szinonimája, ami Zolbert számára a zenei inspirációt, a zene megszületését is jelenti. Ebből az inspirációból ered az a 11 dal, amely helyet kapott a szaxofonos első albumán. A dalok a populáris jazz színes palettáját idézik, a smooth jazz, a funk és a soul műfajok egyedülálló ötvözetei, amelyekben a szenvedélyes és pozitív hangulatok modern hangszerelésekben szólalnak meg.
A formáció repertoárjában saját szerzeményei mellett közismert énekesek nemzetközi slágerei is helyet kapnak. A hangszeres változatok hűen tükrözik a hazánkban egyre népszerűbb populáris jazz és az instrumentális pop zenei irányvonalat, friss, dinamikus és szórakoztató, egyúttal tartalmas kikapcsolódást nyújt a nézőknek.

Fellépnek:
Zolbert – szaxofonok
Riskó Tibor – gitár
Tóth Marcell – zongora
Kovács Gergő – basszusgitár
Nagy Zsolt – dobok

https://www.youtube.com/watch?v=GDiiroJNN_A
https://www.youtube.com/watch?v=KMinGd6zZwI
http://www.zolbertmusic.com/

ELŐZENEKAR: BLANK CANVAS GROUP
A Blank Canvas Group 2015-ben alakult azzal a céllal hogy kihasználja azokat a zenei lehetőségeket, amiket az ‘üres vászon’ nyújthat a zenészeknek. A tagok sokszínű zenei hátteréből igyekeznek a stílusok egyben igényes és populáris egyvelegét megjeleníteni ‘egy vásznon’ a hallgatóság számára. Így repertoárjuk a klasszikus jazz sztenderdektől kezdve, a kortárs jazz előadók és populáris feldolgozásokon át saját szerzeményeikig ível a kvartett formáció nyújtotta lehetőségek kihasználásával.

Markos Miklós – ütőhangszerek
Riskó Tibor – gitár
Sélley Szabolcs – szaxofonok
Szentgallay György – basszusgitár

https://www.youtube.com/channel/UC_Ti-W014OppLCBdVMCcN0A
http://www.blankcanvasgroup.hu/

Belépő: 1200 HUF (elővételben) | 1500 HUF (a koncert napján)

Jegyek MÁRCIUS 10-TŐL kaphatók a Muzikumban hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel. Továbbá a L’Harmattan Kiadó könyvesboltjaiban (V. ker., Kossuth Lajos u. 14–16. | VIII. ker., Horánszky u. 20.).

Online jegyvásárlási lehetőség: http://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu