Event

The Whu – Hungarian Who Tribute · My Generation 55
13
Feb
2020

The Whu – Hungarian Who Tribute · My Generation 55

55 éve jelent meg a WHO első nagylemeze a MY GENERATION. A WHU – Kelet-Európában egyedüliként számontartott Who cover zenekarként – nem csak a rock mérföldkövének számító első lemezt, hanem a a Who valamennyi korszakát megidézi.

A közönség ne nosztalgiakoncertre számítson, a látvány és a hangzás friss és dinamikus; élő, létező mint a Who napjainkban!

Vendégek: BAKÓ BALÁZS (The Bits), NEMÉNYI CSABA (Peter Kőváry’s Royal Rebel), SZERSÉN ÁDÁM (Creedence Reborn)

EN // The Whu do not treat the Who as an item in a museum, their goal is to perform the songs freshly and dinamically. Their concerts are not nostalgic trips, these guys want to drive the audience crazy.

Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

Jegyek JANUÁR 7-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/The-Whu-Hungarian-Who-Tribute_20200213

// A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Időpont, helyszín:

2020.02.13. (csütörtök), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.