Event

Védett Férfiak XX. – születésnapi buli a Muzikumban
09
May
2024

Védett Férfiak XX. – születésnapi buli a Muzikumban

  • Location:Budapest
  • Belépő:3500 HUF/4000 HUF
  • Kezdés:20:00

Védett Férfiak húsz éve énekelnek hiperbolákról, médiaháborúról, félhomályos lépcsőházakról, identitászavaros vámpírokról, veterán autókról, fogamzásgátló és kedély-javító tablettákról, osztálytalálkozókról, önsorsrontó költőnőkről, transzvesztitákról, Örkény-novellákról, de mindenekelőtt a szerelemről.
Két gitárra, dobokra és basszusgitárra hangszerelt felnőtt rockzenéjük a blues biztonságos fedezéke mögül óvatos kirándulásokat tesz az undergound és a kommersz tánczene világába is. Műsoruk gerincét a pesti garázsblues Minarik Edéje, Fábián András dalai alkotják, részben a szerző előadásában, részben a zenekar utazó frontemberei, György Andi és Fodor „Shodor” Balázs értő tolmácsolásában.
A jubileumi koncert áttekintése húsz éves zenei, érzelmi és szellemi kalandozásaiknak, hőseink és legjobb történeteik felidézésével.
Védett Férfiak® ft Andika & Shodor:
György Andi – ének, hegedű
Fodor Shodor Balázs – ének
Fábián András – ének, gitár
Kulcsár Géza – gitár
Hollósy Bálint – basszusgitár
Balogh Szabolcs – dobok
Vendégek:
Lucky Mike – szájharmonika, Mester Csabi – ének, gitár
Doby Viktor – dobok, Sándor Benedek – basszusgitár
Belépő/Ticket: 3500 HUF (elővételben) | 4000 HUF (a koncert napján)
Jegyek 2024. március 26-tól kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/vedett-ferfiak-20-muzikum-
Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.
// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Dátum, helyszín:
2024.05.09. (csütrötök), 20.00 óra
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/