Event

Elmarad! // Varga Livius és a NeVa
05
Nov
2020

Elmarad! // Varga Livius és a NeVa

A koncert technikai okok miatt elmarad!

—————

A Varga Livius, Nemes Zoltán és Vastag Gábor alkotta trió saját és kedvenc zenekaraik ikonikus számaiból csemegézik: A Kutya Vacsorája, Quimby, Jambalaya, JJ Cale, Tom Waits, Dr John. A nyári szabadtéri koncertek után ezúttal a Muzikum koncerttermében lép fel a formáció.

Belépő/Ticket: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2020. OKTÓBER 15-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/muzikum_klub

// A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében a jelenleg kiírt járványügyi előírásoknak megfelelően valósul meg. A Kormány 431/2020 (IX.18.) Korm. rendelete alapján a koncertjeink ideje alatt a koncertteremben kötelező a maszk használata (a száj és az orr kötelező eltakarása)! Kérjük együttműködésüket, köszönjük!

Időpont, helyszín:
2020.11.05. (csütörtök), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.