Event

Varga János Project & „Santana in Woodstock”
26
Sep
2019

Varga János Project & „Santana in Woodstock”

Ha szereted CARLOS SANTANA korai muzsikáját, akkor a Woodstockban előadott koncertet élheted át VARGA JÁNOS és barátai hiteles tolmácsolásában. A koncert első részében az eddig megjelent 4 VJP lemez anyagából adnak válogatást. A második részben a Santana Band woodstocki műsorát adják elő, és hogy ez tökéletesen megszólalhasson 3 kiváló zenészbarátjuk csatlakozik a bandához, nevezetesen KYRU – ének, HORNYÁK PÉTER és HORNYÁK BALÁZS pedig ütőhangszereken.

EN // If you like Santana’s early music, you can experience the concert performed in woodstock by János Varga and his friends in an authentic interpretation.

Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

Jegyek AUGUSZTUS 26-TÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Varga-Janos-Project_20190926_muzikum

// A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Időpont, helyszín:

2019. 09.26. (csütörtök), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/vargajanosproject