Event

VálaszÚt · Szép új világ lemezbemutató | Perfect Pill koncert
28
Dec
2021

VálaszÚt · Szép új világ lemezbemutató | Perfect Pill koncert

A pop-rock vonalon mozgó VálaszÚt 2021-ben új lemezzel jelentkezik, amelyet a Muzikum Klubban mutatnak be 2021. december 28-án! Az album a helyszínen lesz először elérhető és megvásárolható.

EN // Album release concert of VálaszÚt, who plays pop-rock music, entitled Beautiful New World at Muzikum Club!

A Perfect Pill zenekar a budapesti underground élet egy izgalmas feltörekvő produkciója, amely progresszív és grunge elemekkel tarkított modern rockzenéjével egyszerre szól a saját magát megismerni vágyó és az új impulzusok felfedezésére nyitott emberhez. Artisztikus klipjeivel és egyedi megszólalásával fontos történeteket mesél el a világunktól való elidegenedésről, az álmodozásról és az álmodozás felé vezető útról. A zenekar a 2022-ben megjelenő lemezéről már bemutatott egy dalt, ezen az estén más újdonságok is várhatók tőlük!

EN // Perfect Pill – where grunge and progressive elements are combined into flawless modern rock music.

Belépő/Ticket: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (a koncert napján)

—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!

A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL A KONCERTRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.

KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET A KONCERTRE!

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Kérjük a megértésüket!

—————–
EN // IMPORTANT INFORMATION BEFORE PURCHASING TICKETS!

According to the Government Decree 194/2021. (IV.26.) PRESENTING A VALID IMMUNITY CERTIFICATE AT THE ENTRY IS A MANDATORY CONDITION OF BUYING TICKET AND PARTICIPATE IN ANY CULTURAL EVENTS SUCH AS CONCERT. In cases where the visitor cannot present a valid Immunity Certificate accepted by the Hungarian Government, ENTRY WILL BE REFUSED. In all such cases, PRICE OF THE TICKET WILL NOT BE REIMBURSED.

PLEASE BE NOTED, AND BUY YOUR TICKET ONLY IN CONSIDERATION OF THE ABOVE MENTIONED REGULATIONS.

The events take place in the concert hall of the Muzikum Club & Bistro. Thank you for your cooperation!

Jegyek 2021. NOVEMBER 18-TÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/ValaszUt-Perfect-Pill_2021128_muzikum

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Időpont, helyszín:
2021.12.28. (kedd), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.