Event

Nyitóesemény: újraindul a Muzikum!
07
May
2021

Nyitóesemény: újraindul a Muzikum!

  • Belépő:A belépés ingyenes, de védettségi igazolványhoz kötött!
  • Kezdés:18:00 – 21:30

Közel félév elteltével, de végre kinyithatunk! Megújult palotabelsőben, az épület egy eddig mellőzött helyiségének – a bejárattól a portáig tartó részének – egy teljesen új funkciót adtunk, ahol a blueszene, a hangszerek és a könyvek szoros barátságban férnek meg egymás mellett. Ez az új helyszínünk mondhatni a kortárs bluesélet keresztmetszete – zenészportrék a legnagyobb ikonokról: Hobóról, Tibuszról, Bill kapitányról egészen a fiatalabb generációkig Little G, Pribojszki, Petendi és a műfaj nagy legendái is visszaköszönnek, így például John Mayall –, kiegészítve válogatott szépirodalomi művekkel Európa minden szegletéből.

Ebbe az otthonos környezetbe várunk mindenkit sok szeretettel május 7. este 6 órára!

Szabó Tamás szájharmonikaművész nyitja meg a feljebb említett, Nagy János fotográfus kitűnő zenészportréit tartalmazó Blueseum című állandó fotókiállítását ebben az új térben, amelyet Könyv & Bárnak neveztünk el.

A megnyitó után pedig a Muzikum szabadtéri belső udvarára invitálunk Benneteket, ahol majd a Bluestone zenekar és a kiállításban szereplő néhány bluesmuzsikus ad jam sessiont.

—————–
Az esemény a jelenleg kiírt járványügyi előírások figyelembevételével valósul meg.

A RENDEZVÉNYRE A BELÉPÉS DÍJTALAN, de a részvétel, a Kormány 194/2021. (IV.26.) Korm. rendelete alapján VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYHOZ KÖTÖTT, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fognak a kollégáink. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN. Kérjük a megértésüket, megértéseteket!
—————–

Időpont, helyszín:
2021.05.07. (péntek), 18.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.