Event

Újra Hobo klubest a Muzikumban!
19
Jun
2021

Újra Hobo klubest a Muzikumban!

A május 22-i telt házas (ültetett) Hobo-koncert után újra a Muzikumban lép fel Földes László és legénysége! Ez alkalommal állókoncertet hirdettünk meg, hogy ne érje szó a ház elejét, meg a rock’n’roll nem (csak) egy tánc…

Az esemény az NKA – Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiumának támogatásával valósul meg.

Belépő/Ticket: 3000 HUF (teljes ár)
—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!
A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL A KONCERTRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.
KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET A KONCERTRE!

// Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //
Kérjük együttműködésüket, köszönjük!
—————–
EN // IMPORTANT INFORMATION BEFORE PURCHASING TICKETS!
According to the Government Decree 194/2021. (IV.26.) PRESENTING A VALID IMMUNITY CERTIFICATE AT THE ENTRY IS A MANDATORY CONDITION OF BUYING TICKET AND PARTICIPATE IN ANY CULTURAL EVENTS SUCH AS CONCERT.
In cases where the visitor cannot present a valid Immunity Certificate accepted by the Hungarian Government, ENTRY WILL BE REFUSED. In all such cases, PRICE OF THE TICKET WILL NOT BE REIMBURSED.
PLEASE BE NOTED, AND BUY YOUR TICKET ONLY IN CONSIDERATION OF THE ABOVE MENTIONED REGULATIONS.
// The events take place in the concert hall of the Muzikum Club & Bistro. Thank you for your cooperation! //

Jegyek 2021. MÁJUS 31. (hétfő), 15 ÓRÁTÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében.

Online jegyvásárlás: https://tixa.hu/muzikum_klub
Időpont, helyszín:
2021.06.19. (szombat), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.facebook.com/hobo.official | www.nka.hu