Event

Új Babylon (Omega Tribute) & Heep Freedom (Uriah Heep Cover)
12
Feb
2022

Új Babylon (Omega Tribute) & Heep Freedom (Uriah Heep Cover)

A Heep Freedom a klasszikus hard rockot játszó, brit rocklegenda Uriah Heep zenekar szerzeményeit állítja színpadra eredeti hangszerelésben. Küldetésük, hogy a ’70-es évek legendás csapatának szerzeményeit minél többen megismerhessék, illetve hogy a klasszikus nótákat kedvelő Uriah Heep rajongók a koncerteken eredeti hangszerelésben, izgalmas előadásban hallhassák újra a régi dalokat. 2018-ban a Uriah Heep alapítótagjával, zeneszerzőjével, billentyűsével Ken Hensley-vel adtak közös koncertet egy neves hazai fesztiválon.

EN // Heep Freedom (founded and located in Budapest, Hungary) performs the songs of the legendary British classic hard rock band Uriah Heep in original instrumentation. Our mission is to let more people know the songs of the legendary band.

A 2013-ban alakult Új Babylon hat fiatalból álló zenekar, akik a legendás Omega együttes munkássága előtt tisztelegnek dalaik feldolgozásával, előadásával. Előadásmódjuk fiatalos, lendületes; jellemző rá az a fajta pezsgés és dinamizmus, ami az Omega koncertjeit mindig is fémjelezte. Az elmúlt évek során baráti viszony alakult ki az Omega együttes tagjaival: Benkő Lászlóval 2016-ban, Molnár György, Elefánttal pedig 2017-ben adtak közös koncertet. A zenekar egyaránt szeretne örömet szerezni az Omega régi rajongóinak, emellett igyekszik megismertetni az új generációkkal is a legendás együttes zenéjét.

EN // Founded in 2013, New Babylon is a band of six young people who pay tribute to the work of the legendary Omega band by processing and performing their songs. Our performance is youthful and vibrant; it is characterized by the kind of effervescence and dynamism that has always been a hallmark of Omega concerts.

Belépő/Ticket: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2022. JANUÁR 18-tól kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!

A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL A KONCERTRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.

KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET A KONCERTRE!

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket!

—————–
EN // IMPORTANT INFORMATION BEFORE PURCHASING TICKETS!

According to the Government Decree 194/2021. (IV.26.) PRESENTING A VALID IMMUNITY CERTIFICATE AT THE ENTRY IS A MANDATORY CONDITION OF BUYING TICKET AND PARTICIPATE IN ANY CULTURAL EVENTS SUCH AS CONCERT. In cases where the visitor cannot present a valid Immunity Certificate accepted by the Hungarian Government, ENTRY WILL BE REFUSED. In all such cases, PRICE OF THE TICKET WILL NOT BE REIMBURSED.

PLEASE BE NOTED, AND BUY YOUR TICKET ONLY IN CONSIDERATION OF THE ABOVE MENTIONED REGULATIONS.

The event takes place in the concert hall of the Muzikum Club & Bistro. Thank you for your cooperation!

Időpont, helyszín:
2022.02.12. (szombat), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.