Event

Tűzkerék XT és a KMB
07
Jun
2024

Tűzkerék XT és a KMB

  • Location:Budapest
  • Belépő:3500 HUF/4000 HUF
  • Kezdés:20:00

KMB zenekar és a Tűzkerék XT
Tűzkerék xt
Az esztergomi Tűzkerék XT utódzenekara a 1990-ben alakult Tűzkerék RB-nek, mely kezdetektől Radics Béla örökségének ápolását tűzte zászlójára. Azóta lemezek születtek, a trió kvartetté alakult, de egy dolog nem változott: a blues alapú progresszív zene és Radics Béla hatása. Műsoron a magyar gitárkirály és kortársai szerzeményei, Jimi Hendrix és saját dalok várhatóak!
ENG/ Tűzkerék XT playes blues based progressive rock music, which includes the late Hungarian guitar hero, Béla Radics’s heritage. On the setlist you will find Béla Radics’s and fellow musicians’, Jimi Hendrix and self-written rock songs.
Kormorán Memory Band
KMB zenekar
Jövőre ünnepli 20-éves fennállását a KMB-zenekar, az Kormorán folk-rock együttes „senior” tagjaiból (Gál Péter, Margit József, Jenei Szilveszter) megalakított folk-rock csapat. Kemény rockzene a színpadon, népzenei elemekkel megspékelve. Keserédes erdélyi és moldovai dallamok dübörgő rockkal elegyítve.
ENG/ „On of the most original Hungarian folk-rock bands since 2005.”
Belépő/Ticket: 3500 HUF (elővételben) | 4000 HUF (a koncert napján)
Jegyek kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel), valamint a a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/kmb-zenekar-es-a-tuzkerek-xt-20240607
Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.
// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //
Dátum, helyszín:
2024.06.07. (péntek), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com