Event

Tóth Bagi Csaba Balkán Unió feat. Tarján Zsófia (Honeybeast)
06
Oct
2018

Tóth Bagi Csaba Balkán Unió feat. Tarján Zsófia (Honeybeast)

  • Belépő:1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)
  • Kezdés:20:30

A vajdasági születésű TÓTH BAGI CSABA –aki Al Di Meola „jobb keze”, hiszen Meola mester turné- és produkciós menedzsere – először látogat el a Muzikum színpadára! BALKÁN UNIÓ nevű formációjával a célja az emberek közötti hasonlóságokon alapuló világzene megalkotása, amelyben a világ különféle tájai egy közös nyelvet alkotva találkoznak a zenén keresztül. Ezen a koncerten a formáció vendége lesz a HONEYBEAST énekese, TARJÁN ZSÓFIA!

A zenekar tagjai: TÓTH BAGI CSABA – gitár, ének, NAGY JÁNOS – zongora, MÁTHÉ LÁSZLÓ – basszusgitár, KERTÉSZ ÁKOS – dob
Vendég: TARJÁN ZSÓFIA (HONEYBEAST)

Combining the soul and passion of Balkan, Hungarian traditional music mixed into a grooving fusion jazz format which makes it a truly unique world music experience. Variety of landscapes and cultures meet through music and create a common, single language based on the similarities between people.

Belépő/Price: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

Jegyek SZEPTEMBER 24-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Toth-Bagi-Csaba-Balkan-Unio-feat–Tarjan-Zsofia_20181006_muzikum

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/pg/CsabaTothBagiBalkanUnion