Event

Tomor Barnabás Trió & Friends · TB45
01
Apr
2022

Tomor Barnabás Trió & Friends · TB45

„Az idén léptem a 45. életévembe, amit június 5-én fogok betölteni. Úgy gondoltam, hogy a Tomor Barnabás Trióval és barátaival még a jó időjárás előtt lesz érdemes zárt térben zeneileg ünnepelni. A trió két kiváló tagja USZTICS PÉTER „Pepe” gitáros és SZUMPER ÁDÁM ÁKOS dobos. Az est folyamán kiegészülünk három szintén nagyszerű zenésszel, mégpedig NAGY ÁBEL billentyűssel, BODNÁR ATTILA harsonással és BARTÓK MÁTÉ altszaxofonossal (EWI). A jazz-rock műfajra való tekintettel a folytonosság és a lendület érdekében szünet nélkül mutatjuk be műsorunkat, melyben a MUZIKUM törzslátogató közönségének is kedvezni fogunk BLUES ízekkel.”

A közönség egy része már jól ismerheti TOMOR BARNABÁST, aki 2014 óta rendszeres fellépője a MUZIKUM blues és jazz-rock eseményeinek. 2014-től tagja a BLUESTONE zenekarnak, amely szintén itt alakult meg. E színpadon (is) játszott együtt FEKETE JENŐVEL, PRIBOJSZKI MÁTYÁSSAL, TÓTH VERÁVAL, KIRÁLY MARTINÁVAL, MOHAI TAMÁSSAL, TÁTRAI TIBORRAL. Évről–évre megemlékeznek a HENDRIX PROJECT formációval Jimi Hendrix születésnapja alkalmából, és BASS LOCO zenekarának 10. évfordulóját is itt ünnepelte.

Belépő/Ticket: 2000 HUF (elővételben) | 2500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2022. FEBRUÁR 14-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!

A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL A KONCERTRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.

KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET A KONCERTRE!

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket!

—————–
EN // IMPORTANT INFORMATION BEFORE PURCHASING TICKETS!

According to the Government Decree 194/2021. (IV.26.) PRESENTING A VALID IMMUNITY CERTIFICATE AT THE ENTRY IS A MANDATORY CONDITION OF BUYING TICKET AND PARTICIPATE IN ANY CULTURAL EVENTS SUCH AS CONCERT. In cases where the visitor cannot present a valid Immunity Certificate accepted by the Hungarian Government, ENTRY WILL BE REFUSED. In all such cases, PRICE OF THE TICKET WILL NOT BE REIMBURSED.

PLEASE BE NOTED, AND BUY YOUR TICKET ONLY IN CONSIDERATION OF THE ABOVE MENTIONED REGULATIONS.

The events takes place in the concert hall of the Muzikum Club & Bistro.

Időpont, helyszín:
2022.04.01. (péntek), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.