Event

THE WHO 60. születésnapi koncert a Muzikumban!
17
May
2024

THE WHO 60. születésnapi koncert a Muzikumban!

  • Location:Budapest
  • Belépő:3500 HUF/4000 HUF
  • Kezdés:20:00

The Whu – Hungarian Who tribute band

Az 1964-ben alakult Who – a Beatles, a Rolling Stones és a Kinks mellett – azon úttörő brit bandák egyike, mely a legnagyobb hatással volt a rock zene fejlődésére. A Who hatvan éve folyamatosan aktív és sikeres, erre rajta kívül csak a Rolling Stones képes.

A Who számai itt keringenek az éterben, ha csak a ‘CSI’ sorozat főcímzenéire (WHO ARE YOU, BABA O’RILEY, WON’T GET FOOLED AGAIN) vagy a ‘Woodstock’ film ikonikus számaira gondolunk (SEE ME, FEEL ME), nem beszélve az első rockopera, a Tommy dalairól (PINBALL WIZARD, I’M FREE), vagy egy nemzedék himnuszáról a MY GENERATION-ről.

A WHU a ’kötelező’ darabokon kívül megannyi ínyencséggel készül a szülinapi bulira.

// We celebrate The Who’s sixtieth birthday with the Whu – Hungarian Who tribute band. 60 years maximum rhythm & blues!

Belépő/Ticket: 3500 HUF (elővételben) | 4000 HUF (a koncert napján)
Jegyek 2024. március 20-tól kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/the-whu-muzikum-2024

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.
// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //