Event

The GetNos – Rolling Stones Tribute
24
May
2024

The GetNos – Rolling Stones Tribute

  • Location:Budapest
  • Belépő:3500 HUF/4000 HUF
  • Kezdés:20:00

A The GetNos a Rolling Stones legrégebbi, egyúttal legújabb magyarországi reinkarnációja: a tagok többsége alapítója, tagja volt az ország első, éppen húsz éve alakult Stones-tribute bandájának. Idén a csapat új lendületet vett és Keith Richards posztján új gitárossal megalapította a The GetNos-t.
A banda azóta több klubbulin és szabadtéri rendezvényen is bizonyította azóta: a Rolling Stones ma is képes megmozgatni az embereket.
A repertoár a nagy slágereket egytől-egyig tartalmazza, de a Muzikumban a GetNos a május 24-ei koncerten új kuriózummal is előrukkol.
The GetNos (Rolling Stones Tribute) are the newest and in a way, also the earliest reincarnation of the Greatest Rock’n’Roll band of the world in Budapest, Hungary.
This night at XX they’ll not only play all the big hits, but also something special from the Jagger-Richards songs collection.
Belépő/Ticket: 3500 HUF (elővételben) | 4000 HUF (a koncert napján)
Jegyek 2024. március 21-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/the-getnos-rollingstones-trb-muzikum
Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.
// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //