Event

The GetNos – albumváró Rolling Stones-buli!
15
Sep
2023

The GetNos – albumváró Rolling Stones-buli!

A The GetNos a Rolling Stones legrégebbi, egyúttal legújabb magyarországi reinkarnációja: a tagok többsége alapítója, tagja volt az ország első, éppen húsz éve alakult Stones-tribute bandájának. Idén a csapat új lendületet vett és Keith Richards posztján új gitárossal megalapította a The GetNos-t, amely több klubbulin és szabadtéri rendezvényen is bizonyította azóta: a Rolling Stones ma is képes megmozgatni az embereket.

A repertoár a nagy slágereket egytől–egyig tartalmazza, de a Muzikumban egy különleges kísérletet is végrehajtanak szeptember 15-én. Ha akár a koncert napjáig megjelenik dal az őszre várható új Stones-lemezről, eljátsszák azt is. Jó eséllyel tehát tőlük hallhatja először élőben, autentikus megszólalással a magyar közönség a legújabb Jagger–Richards szerzeményt!

EN // The GetNos (Rolling Stones Tribute) are the newest and in a way, also the earliest reincarnation of the Greatest Rock’n’Roll band of the world in Budapest, Hungary. This night at Muzikum they’ll not only play all the big hits, but (if released until then) also the newest Jagger-Richards composition from the highly anticipated Rolling Stones-album, Hackney Diamonds.

Belépő/Ticket: 3500 HUF (elővételben) | 4000 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2023. AUGUSZTUS 31-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Dátum, helyszín:
2023.09.15. (péntek), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.