Event

The Doors emlékest · Psychedelia & Blues
04
Nov
2022

The Doors emlékest · Psychedelia & Blues

A ’60-as években a Doors forradalmasította a popzenét, amikor dalaikban megszólaltatták a korszellem sötét oldalát, ami katartikus földöntúli koncertélményekhez vezetett. A ’90-es évek óta a Doors Emlékzenekar feladatául tűzte ki, hogy visszahozzák a színpadokra annak a „vad szabadságnak” az érzetét, amelyet a Doors megszólaltatott 50 évvel ezelőtt.

EN // In the 1960s The Doors revolutionized Pop Music, by bringing a darker edge to their sound, resulting in eclectic, out of this world performances. Since ’90s the hungarian Doors Memorial Band had the mission statement of bringing back this long lost feeling of wild freedom to the stage, that The Doors embodied 50 years ago.

Belépő/Ticket: 3000 HUF (elővételben) | 3500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2022. OKTÓBER 18-tól kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel), valamint a TIXA jegyrendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Dátum, helyszín:
2022.11.04. (péntek), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.