Event

no image
02
Apr
2015

TÁRKÁNY MŰVEK

  • Belépő:Belépőjegy: 1500 Ft
  • Kezdés:21:00

A TÁRKÁNY MŰVEK rendhagyó, beszélgetős koncertje, amely betekintést enged a műhelymunkába, a számok keletkezésébe, és a mögöttük rejlő gondolatokba. TÁRKÁNY-KOVÁCS BÁLINT izgalmas előadásából megtudhatjuk mi végre alapította zenekarát, milyen művészi elképzelések adták az indíttatást, és hogyan alakultak ezek az évek során. A zenei gondolatokat vonatkozó zenei részletekkel nyomban illusztrálja is a zenekar, az elméletek azonnal testet is öltenek. Hagyomány és haladás, kompozíció és improvizáció, szöveg és dallam, miértek és hogyanok… Beszélgetős koncert párbeszédet jelent a közönséggel, lehet érdeklődni, kérdezni a dalokkal, lemezekkel, és a jövőbeni tervekkel kapcsolatban.

TÁRKÁNY MŰVEK (Tárkány Works) is a group of young musicians from Budapest, with the ambitous plan to weld the raw energy of traditional Hungarian folk, the intellectual rigour of classical music and the spiritual depth of avant garde jazz and poetry.

Belépő/Price: 1500 HUF

Jegyek kaphatók MÁRCIUS 16-tól a helyszínen, hétköznapokon 15 órától 21 óráig, szombaton 17 órától 21 óráig. Jegyvásárlás kizárólag készpénzzel.

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.facebook.com/tarkanymuvek