Event

<!--:hu-->TAKÁTS ESZTER BEAT BAND & ROCK LÍVIA ACOUSTIC<!--:-->
16
Apr
2015

TAKÁTS ESZTER BEAT BAND & ROCK LÍVIA ACOUSTIC

  • Belépő:Elővételben: 1000 HUF; Helyszínen: 1500 HUF
  • Kezdés:21:00

A Takáts Eszter Beat Band 2013-ban alakult, Eszter akkor megjelent Hét, Remény, Szeretet című hetedik albumának élő megszólalása is zenekari lehessen. Kirschner Péter, az Európa Kiadó szólógitárosa hangszerelte eme első lemezt, és azzal a lendülettel csatlakozott is Eszterhez, a zenekart ketten alapították. A zenekarban mindenki énekel, így sok vokális megszólalás színesíti a fülbemászó, mégis elgondolkodtató melódiákat. Azóta kiadtak egy hatdalos EP-t és jelenleg a Karafiáth Orsolyával, Szekeres Andrással (Junkies) és Dióssy D. Ákossal dolgoznak legfrissebb lemezükön. A zenekar tagjai: Takáts Eszter: ének, gitár, Kirschner Péter: szólógitár, vokál, Prommer Patrik: dob, ütőhangszerek, vokál, Szeifert Bálint: basszusgitár, vokál). Eszter végre beért, a formáció tökéletesen passzol hozzá, a melódiák pedig belemásznak a hallgatók fülébe, hogy aztán sose menjenek ki onnan. Intimitás, és vagányság, feloldást ajándékozó szívzene.

ROCK LÍVIA ACOUSTIC trió jellegzetességét Lívia egyedi hangja és sajátos hangzásvilágú szerzeményei adják, de szívesen játszanak más, nem saját szerzeményeket is különleges felfogásban.

A unique music event in Muzikum: HEARTs are opened, WORDS are honest, MUSIC makes us travelled, LIFE is a present. TAKATS ESZTER musician and songwriter has been published 11 LPs. Warm up will be provided by ROCK LÍVIA ACOUSTIC who has a markable acoustic compositions and own lyrics.

Belépő/Price: 1000 | 1500 HUF

Jegyek kaphatók a helyszínen, hétköznapokon 15 órától 21 óráig, szombaton 17 órától 21 óráig. Jegyvásárlás kizárólag készpénzzel.

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.