Event

<!--:hu--> Szabó Balázs Bandája | Megcsalogató végigjátszó koncert<!--:-->
22
Dec
2015

Szabó Balázs Bandája | Megcsalogató végigjátszó koncert

  • Belépő:Belépőjegy: 2800 HUF
  • Kezdés:19:00

Az éppen öt éve megjelent Megcsalogató című album az első mérföldkő volt a Szabó Balázs Bandája történetében. Ezek a legöregebb és legtöbbet változott, formálódott dalaik, így szeretnék őket a múlt tiszteletével együtt a jelennel is becsomagolni, felmutatni a napnak, hiszen minden története, változása, izgalma velük volt és velük is lesz, amíg csak muzsikálnak. Újra rögzítették az öt éve megjelent dalokat és december 22-én Újracsalogató Megcsalogató címen meg is jelenik az album frissített, új kiadása, amit egy rendhagyó, régi-új lemezbemutató koncerttel is megünneplünk most Budapesten.

Ám ez a dátum nem csak az album megjelenése miatt (vagy azért mert egyszeri és megismételhetetlen alkalomról van szó) került be szép betűkkel a zenekar naptárába. Ezen a napon nem csak az újragondolt album anyagával szeretnének visszautazni az időben, de a koncert utáni pillanatokkal is: alkalmat szeretnének teremteni a találkozásra és a beszélgetésre is veletek, a közönséggel, amire mostanság sajnos nem mindig adódott lehetőség. A koncert előtt és után is sok szeretettel várunk mindenkit, hogy megállítsuk kicsit a rohanó időt.

Kapunyitás: 19.00
Koncertkezdés: 21.00
Jegyár: 2800 HUF

Jegyek már kaphatók, de kizárólag a helyszínen, a Muzikum Klubban (1088 Budapest, Múzeum u. 7.), hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig. Csak készpénzes fizetésre van lehetőség!

A koncertterem befogadóképessége miatt a jegyek korlátozott számban kaphatók!