Event

SuperunknownS and Friends
27
Feb
2020

SuperunknownS and Friends

Európa egyetlen Soundgarden tribute zenekarát, a SUPERUNKNOWNs – a tribute to SOUNDGARDEN 2007-ben alapította Knolmayer Gábor (gitár) és Szabó Kristóf (dob) azzal a céllal, hogy a ‘90 évek egyik meghatározó grunge zenekarának a dalait hűen interpretálják a grunge legenda rajongóinak, a stílus elkötelezettjeinek és a koncertekre járó ifjabb generációnak, akik talán ott fedezik fel a SOUNDGARDEN zenekar sokszínűségét. A csapat igyekszik az eredeti zenekar munkásságából a lehető legszélesebb és legváltozatosabb skálát bemutatni úgy, hogy a dalokat a hallgató koncerten is lemezminőségben élvezhesse.

EN // SUPERUNKNOWNs, the only Soundgarden Tribute band in Europe presents a faithful interpretation of the songs for the fans of the grunge legend and for the younger generation, who might discover here the great variety of SOUNDGARDEN’s outstanding musical world.

Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

Jegyek JANUÁR 8-TÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/SuperunknownS-and-Friends_20200227_muzikum

// A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Időpont, helyszín:

2020.02.27. (csütörtök), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.