Event

Spontán Blues Band & Bitter Monday
09
Mar
2023

Spontán Blues Band & Bitter Monday

20.00– Bitter Monday
A banda neve Philip Sayce, kanadai gitáros egyik dalának a címe, amelyet műsorukra is tűztek, de játszanak Kenny Wayne Shepherd, Henrik Freischlader, Aynsley Lister, Ben Poole, Robben Ford, vagy akár Lenny Kravitz számokat is! Az elmúlt években néhány tagcserét követően 2022 elején alakult ki a jelenlegi felállás. A banda blues-rock számokat kezdett játszani, de a tagok különböző zenei háttere tükröződik a jelenlegi stílusban, melyben a bluesos alapokat funky-s, rockos, soulos, popos ízek színezik, így jelenleg leginkább modern bluesnak nevezhető a zenekar stílusa.

21.00– Spontán Blues Band
A formáció 2014-ben alakult Tiszakécskén. A csapat – ahogy nevéből is kiolvasható –, egy speciális alkalomra spontán módon jött először össze, majd végül együtt maradtak. A tagok többnyire országos ismertségű más formációkban is fontos szerepet játszó zenészek. A blues, mint külön „szerelem” lép be életükbe.
Belépő/Ticket: 3000 HUF (elővételben) | 3500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2023. FEBRUÁR 8-TÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Dátum, helyszín:
2023.03.09. (csütörtök), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.