Event

Soulbreakers lemezbemutató & Jazztelen feat. Tátrai Tibor
27
Apr
2018

Soulbreakers lemezbemutató & Jazztelen feat. Tátrai Tibor

  • Belépő:1000 HUF (Early Bird, kizárólag a tixán)* | 1300 HUF (elővételben) | 1600 HUF (teljes ár)
  • Kezdés:20:30

Nem titok, hogy a Liszt Ferenc-díjas gitáros, zeneszerző, érdemes művész TÁTRAI TIBOR saját formációi mellett alkalmanként eleget tesz az általa kedvelt hazai zenekarok felkéréseinek is.

Ezúttal a ,,támadás” két oldalról érte, hiszen Tibusz mind a JAZZTELEN, mind pedig a SOULBREAKERS zenekar tagjaival jó barátságot ápol, az elmúlt évek során több alkalommal elfogadta már meghívásukat, sőt a Soulbreakers első, Beat Up! című lemezén is közreműködött. Épp ezért kétség sem férhetett hozzá, hogy ez az este, amelyen a Soulbreakers bemutatja legújabb – ezúttal magyar nyelvű – albumát, csakis Tibusz vendégjátékával lehet teljes. Az, hogy az együttes férfihangja, KYRU pedig épp ezen a napon ünnepli a születésnapját már csak hab a tortán. Figyelem, figyelem korlátokat nem ismerő örömzenélés várható, ne hagyjátok ki!

Jegyek MÁRCIUS 8-TÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Soulbreakers-Jazztelen-feat-Tatrai-Tibor_20180427_muzikum

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/soulbreakers.hu | www.facebook.com/Jazztelen