Event

SoulBlaster · Tower of Power dalok
06
May
2023

SoulBlaster · Tower of Power dalok

A SoulBlaster különleges zenekar: az öttagú fúvósszekció, a többszólamú vokál és nem utolsósorban a koncert műsorán szereplő kiváló dalok határozzák meg az egyedi produkciót, amikor az oaklandi Tower of Power dalai szólalnak meg!

A formáció az elmúlt években számos koncertet adott belföldön és külföldön egyaránt. Rengeteg klubban, fesztiválon és egyéb rendezvényeken zenéltek már: turnét adtak Ausztriában, Németországban és Szerbiában is. Több koncerten volt szerencséjük a Tower of Power egyik énekesét, nevezetesen Hubert Tubbs-ot kísérni; többek között a Veszprémfeszten és a Sziget Fesztiválon – utóbbin két alkalommal is!

Belépő/Ticket: 3000 HUF (elővételben) | 3500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2023. ÁPRILIS 15-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Dátum, helyszín:
2023.05.06. (szombat), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.