Event

Singing concert by students
31
Mar
2022

Singing concert by students

Ezen az estén a Koszi Janka által vezetett ‘7 Singing Coaching’ ének iskola igazán tehetséges diákjai lépnek fel élő zenei kísérettel. Cséry Zoltánt láthatjuk majd a billentyű mögött, Vida Mihályt pedig a doboknál. A koncertre sokszínű könnyűzenei dalokból, átiratokból válogattunk, ezáltal is megtámogatva a jó hangulatot a közönség számára.

EN // Students from the ‘7 Singing Coaching’ School will perform live on stage on this evening.

Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2022. FEBRUÁR 8-tól kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

—————–
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!

A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL AZ ESEMÉNYRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI A KONCERTEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.
KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET!

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A terem elrendezése: SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Időpont, helyszín:
2022.03.31. (csütörtök), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.