Event

Black Sabbath est + Silver Rust a Muzikumban
18
Apr
2024

Black Sabbath est + Silver Rust a Muzikumban

  • Location:Budapest
  • Belépő:3500 HUF/4000 HUF

Ezen az estén a CELEBRATION DAYS projekt a BLACK SABBATH Ozzy-éráját támasztja majd fel, melytől nem csak a klasszikusokat -IRON MAN-, -PARANOID-, -WAR PIGS- fogják autentikusan eljátszani, hanem más ritkaságok is terítékre kerülnek majd.
A projekt felállása:
Scholtz Attila (DINAMIT, CRY FREE) – ének
Nagy Dénes (DEÁK BILL BLUES BAND) – gitár
Horváth Richárd – basszusgitár
Kaminszki Szergej (CRY FREE, HEEP FREEDOM) – dobok

➡️ A SILVER RUST a CRY FREE (Deep Purple tribute) és a HEEP FREEDOM (Uriah Heep cover) muzsikusaiból áll, kiegészülve hazánk legelvetemültebb Ritchie Blackmore rajongó gitárosával, Antal Ádámmal. Az irány így nem meglepő módon a Deep Purple és a Rainbow, némi Whitesnake ízzel, de a srácok saját egyéniségére szabva, az autentikusság mellett egy csipetnyi modern ütősséggel. Saját dalaik stílusvilágát tehát ezek az irányvonalak jellemzik, de a banda műsorra tűz feldolgozásokat is az említett brit legendáktól. A klasszik rock hangulathoz hozzájárul a muzsikusok rajongása a korhű hangszerek iránt: kizárólag Hammond orgonákat és Moog szintetizátorokat, Ludwig dobokat, illetve Fender és Gibson gitárokat használnak.
SILVER RUST is Hungary’s new ”classic rock” originals band comprising members of Deep Purple tribute CRY FREE and Uriah Heep cover HEEP FREEDOM along with the nation’s craziest Ritchie Blackmore fan on guitar – bluesy hard rock with a touch of Deep Purple, Rainbow, and Whitesnake.
⏰ Program:
20:00: Silver Rust (pontos kezdés!)
21:20: Black Sabbath by Celebration Days
Belépő/Ticket: 3500 HUF (elővételben) | 4000 HUF (a koncert napján)
Jegyek 2024. március 14-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel), valamint a a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub
Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.
// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //
Dátum, helyszín:
2024.04.18. (csütrötök), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.