Event

Satöbbi
21
Oct
2022

Satöbbi

Aki csak egyszer is megfordult az utóbbi évtizedben Satöbbi koncerten, tudja, hogy az együttes közönsége majdnem annyira része a remek hangulatnak, mint maga az örökifjú zenekar.

A Satöbbi stílusa (saját bevallásuk szerint): nindzsa-pornó-űr-horror-kommandó-rock.

A más zenekarokban is szívesen közreműködő tagok közül kiemelkedik a Laár pour Laár Társulatban is jeleskedő Pethő Zsolt énekes, aki itt épp nem Margit, de saját nevén is remek.

EN // Satöbbi is the only band within the exciting central European universe, which have been named as Satöbbi, playing ninja-porn-space-horror-comando poprock music in this thrilling central European universe.

Belépő/Ticket: 3000 HUF (elővételben) | 3500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2022. SZEPTEMBER 20-tól kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

EN // The event takes place in the concert hall of Muzikum Club.

Dátum, helyszín:
2022.10.21. (péntek), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.