Event

Rubber Soul vs. Revolver a The Bits-szel
19
Nov
2022

Rubber Soul vs. Revolver a The Bits-szel

Norwegian Wood, In My Life, Taxman, Tomorrow Never Knows… nem is soroljuk. 1965 és ’66 hihetetlen termékeny és újító évek voltak a Beatles életében és kettő csodálatos nagylemez volt a termés kevesebb, mint 1 év különbséggel. Most sokak két kedvenc albumát alaposan górcső alá vesszük ezen a kivételes estén!

EN // Norwegian Wood, In My Life, Taxman, Tomorrow Never Knows… It’s just too hard to pick our favourites. The mid ’60s has been stanning years in the life of the Beatles delivering 2 LP masterpieces. On this very evening we’ll be keeping a big eye on both.

Belépő/Ticket: 3000 HUF (elővételben) | 3500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2022. OKTÓBER 12-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel), a TIXA-, valamint a BITS jegyrendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub, https://thebits.hu/muzikumJegyvasarlas.php

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Dátum, helyszín:
2022.11.19. (szombat), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.