Event

Roadkill Cafe – The Very Best of Motown
10
Oct
2019

Roadkill Cafe – The Very Best of Motown

A több mint 20 éve megalakult, ebben a felállásban mégis új ROADKILL CAFE zenekar, mindig is a magyar klubélet meghatározó produkciója volt. Az ARETHA FRANKLIN, ALBERT COLLINS, MARVIN GAYE, JAMES BROWN, AL GREEN, és STEVIE WONDER dalok, a funky, és soul zene szeretete, valamint a színte kuriózumnak számító 12 zenészből álló formáció, garantálja az igazi örömzenét, autentikus hangzást és Motown hangulatot.

EN // The songs of Aretha Franklin, Albert Collins, Marvin Gaye, James Brown, Al Green and Stevie Wonder, the passion for funky and soul music, and the unique 12 piece band guarantees the authentic sound and mood, and the joy of live Motown music.

Belépő/Ticket: 1700 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

Jegyek SZEPTEMBER 4-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Roadkill-Cafe_20191010_muzikum

// A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Időpont, helyszín:

2019. 10.10. (csütörtök), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/roadkillcafeband