Event

Pribojszki Mátyás Band feat. Bill Barrett&Lazy Brad Lewis (USA)
03
Mar
2018

Pribojszki Mátyás Band feat. Bill Barrett&Lazy Brad Lewis (USA)

  • Belépő:1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)
  • Kezdés:20:30

Igazi zenei csemege a hazai és nemzetközi szinten is jegyzett és elismert PRIBOJSZKI MÁTYÁS BAND, valamint az amerikai blues duó BILL BARRETT (szájharmonika) és LAZY BRAD LEWIS (gitár, mandolin) közös koncertje. Ezen az estén a blues legszélesebb és legszínesebb palettáját hallgathatja meg a nagyérdemű: a tradicionális, akusztikus bluestól, a korai jazz, a boogie-woogie, a rock’n’roll, a rhythm and blues érintésével, egészen napjaink kortárs blueszenéjéig – mindezt közvetlenül autentikus, amerikai előadók, valamint a hazai bluesélet kiemelkedő képviselőinek közreműködésével.

BILL BARRETT and LAZY BRAD LEWIS weave genres together into a seamless fabric. Barrett exhorts stunning strains from the chromatic and diatonic harmonica, playing off the the euphonic tones Lewis raises from guitar and mandolin.

Belépő/Price: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

Jegyek FEBRUÁR 8-TÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás: https://tixa.hu/Pribojszki_Band_Bill-Barrett_Lazy-Brad-Lewis_20180303_muzikum

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/pribojszkimatyasband