Event

no image
09
Dec
2017

Pribojszki Mátyás Band és barátai · Blues, kolbász, békesség

  • Belépő:1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (a koncert napján)
  • Kezdés:20:30

A nagysikerű ez év eleji nyitókoncert után a 2017-es évet ugyancsak egy KOLBÁSZKÓSTOLÓVAL EGYBEKÖTÖTT ráadáskoncerttel zárja a PRIBOJSZKI MÁTYÁS BAND zenészbarátai közreműködésével. Ahogy legutóbb, ezúttal is a kóstolóról maga Mátyás személyesen gondoskodik, aki saját készítésű eredeti békéscsabai házikolbászait prezentálja a kedves bluesszerető közönségnek. További extraként meglepetésvendégeket hív a zenekar a színpadra maguk mellé zenélni. Vétek lenne kihagyni!

MÁTYÁS PRIBOJSZKI BAND presents as an extra for this concert, you can taste Mátyás’ famous sausage from his hometown Békéscsaba.

Belépő/Price: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (a koncert napján)*

* Aki jegyet vásárol a koncertre, azt egy adag kolbászkóstolóval szeretnénk meglepni Pribojszki Mátyás és a Muzikum jóvoltából.

Jegyek NOVEMBER 16-TÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás: https://tixa.hu/Pribojszki_Band_20171209_muzikum

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.facebook.com/pribojszkimatyasband