Event

no image
20
Jan
2017

Pribojszki Band · Blues, kolbász, lemezbemutató ráadás!

  • Belépő:1500 HUF (elővételben) | 1900 HUF (a koncert napján)
  • Kezdés:20:30

A nagysikerű nyári kobucis MY STORIES című lemezbemutató koncert után a 2017-es évet egy KOLBÁSZKÓSTOLÓVAL EGYBEKÖTÖTT LEMEZBEMUTATÓ ráadáskoncerttel kezdi a PRIBOJSZKI MÁTYÁS BAND. A kóstolóról maga Mátyás személyesen gondoskodik, aki saját készítésű eredeti békéscsabai házikolbászait prezentálja a kedves bluesszerető közönségnek. Az új lemez – és korábban megjelent lemezek a zenekartól – csak most és csak ezen az estén hihetetlen kedvezménnyel vásárolhatók meg a koncert ideje alatt a helyszínen. Vétek lenne kihagyni!

First club debut concert of the MY STORIES album from MÁTYÁS PRIBOJSZKI, well-known hungarian blues harp-player, and his band. As an extra, you can taste Mátyás’ famous sausage from his hometown Békéscsaba.

Belépő/Price: 1500 HUF (elővételben) | 1900 HUF (a koncert napján)*

* Aki jegyet vásárol a koncertre, azt egy tál kolbászkóstolóval szeretnénk meglepni Pribojszki Mátyás és a Muzikum jóvoltából.

Jegyek DECEMBER 19-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás: http://tixa.hu/muzikum_klub

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/Pribojszki-Mátyás-Band-314035658638296