Event

Pótszilveszterezz a B the Firsttel és a KÁOSZ Központtal január 3-án a Muzikumban!
03
Jan
2014

Pótszilveszterezz a B the Firsttel és a KÁOSZ Központtal január 3-án a Muzikumban!

  • Belépő:Elővételben: 1800 Ft; Helyszínen: 2000 Ft
  • Kezdés:20:00

Pély Barna és Kovács Áron rock zenekaraikkal zúznak, és aztán rock dj pörgeti a lemezeket hajnalig!
A belépő mellé egy pohár pezsgővel is kedveskedünk mindenkinek! :-)

B the First

A B the First Pély Barna blues-rock zenekara, amely 2011. nyarán alakult. Elektromos gitár, torzítók, effektek, vocoder, lendület, zeneiség, Rock, Funky, meg egy csipetnyi Blues! Egy felsorolásban talán így lehetne meghatározni azt a nem várt, és elsöprő hatást, amit egy B the First koncerten az arcodba kaphatsz! Barna úgy vezeti 2 tagú ritmusszekcióját, ahogy egy teljes nehézfegyverzetű szuperszonikus vadászgépet harcedzett pilótája. A mai világban, ahol egyre kevesebb olyan frontember tör a felszínre, mint Prince, Lenny Kravitz vagy James Brown, ott ezt a klasszikus előadói vonulatot követve Barna energiái üdítő friss fuvallatként fújják szét a mai pop-rock scéna megkövült általánosságait. Új reményt hozva azok számára, akik a zenei aranykorok céljait és energiáit keresik a mai modern zenében is.
…és amit biztos nem mondhatsz el róla, ha eljössz:
hogy ”Ez nem jött át!”.

Dob: Kottler Ákos
Basszusgitár: Péterfi Attila
Ének, gitár, vocoder: PélyBarna

KÁOSZ Központ

A KÁOSZ Központ 2011-ben alakult rockzenekar. Énekes-frontembere Kovács Áron, aki nemcsak a dalok előadója, de szerzője is – mind a zene, mind a szövegek az ő világát tükrözik. A zenekar nevében elrejtett betűszavas játék is erre utal: Kovács Áron Országos SZórakoztató Központ
A közönség és a szakma felől érkező dicséret és biztatás hatására Áron úgy döntött, megcsinálja saját zenéjét, s ehhez maga mellé gyűjtötte régi zenésztársait is, akik szintén több profi zenei produkcióban megfordultak. Így Kékkői Zalán gitárossal, Huszár Endre dobossal és Markos Gergely basszusgitárossal hozták létre a zenekart. Az idei év eredményezett egy tagcserét a banda életében: basszusgitár poszton Markos Gergőt Takács Roland váltotta, akit többek között a The Whitesnake Tribute Bandből ismerhet a közönség, így a közös zenélések vele folytatódnak tovább.
A csapat „Hard Beat” stílusban hasít; első slágerük, a Töltsd újra még – amely a 2011-es Harley-Davidson Fesztivál hivatalos dala volt -, két hétig vezette az egyik kereskedelmi rádió, a Class FM slágerlistáját.
A zenekar igyekszik egyedülálló színpadi produkciókkal előállni. Ilyen látványos show a „Halálcsillag Projekt”, melyben Áron olyan világsztárokkal énekel duettet, akik már sajnos nincsenek köztünk. A világsztárok a saját hangjukon szólalnak meg, speciális vetítéssel varázsolják őket a színpadra, miközben a zenekar élőben játssza legnagyobb slágereiket, persze, jól átdolgozva, ami még egyedibbé és izgalmasabbá teszi az élményt.

Belépő: 1800 Ft elővételben, 2000 Ft a koncert napján a helyszínen.

Jegyek kaphatók a Muzikumban, valamint a L’Harmattan Kiadó könyvesboltjaiban (V. ker., Kossuth Lajos u. 14–16. | VIII. ker., Horánszky u. 20.). Telefonos jegyrendelés: +36/20 221-7767.

Helyszín, időpont:

MUZIKUM Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
2014. január 03. (péntek), 20:00