Event

Peter Green emlékest – Turnaround
01
Oct
2020

Peter Green emlékest – Turnaround

A közelmúltban elhunyt PETER GREEN, a brit blues- és rockzene ’60-as évek végének meghatározó és nagy hatású gitárosa, énekese és zeneszerzője. Ő váltotta Eric Claptont a John Mayall and the Bluesbreakers-ben, majd hamarosan megalakította a FLEETWOOD MAC zenekart, mely 1968 és 1970 között a legjobb bluesbandának számított Angliában. Ezekben az években születtek olyan korszakalkotó dalai, mint a BLACK MAGIC WOMAN, az OH WELL vagy az ALBATROSS. Jelentőségéről az is sokat elárul, hogy legendás Gibson gitárja előbb Gary Moore, majd Kirk Hammett gitárgyűjteményének vált féltve őrzött kincsévé.

Közreműködik a TURNAROUND zenekar: HIDEG CSABA – gitár, ének, SZKÓRITS-TALA GÁBOR – basszusgitár, RÓKUSZ ANDRÁS – dobok

Vendég: HONFI IMRE OLIVÉR (The Mojo) – gitár, ének, herfli, IGALI CSANÁD (Hobo Bandája) – billentyűs hangszerek és EGEWARTH ZSOLT (percussion)

EN // Peter Green who passed away earlier this year was one of the most influential blues and rock guitar players of the 1960s who played in John Mayall and the Bluesbreakers, founded Fleetwood Mac and wrote many landmark songs such as Black Magic Woman, Oh Well and Albatross.

Belépő: 1500 HUF (elővételben) | 2000HUF (a koncert napján)

Jegyek 2020. SZEPTEMBER 2-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a Tixa rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/muzikum_klub

// A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében a jelenleg kiírt járványügyi előírásoknak megfelelően valósul meg.

Időpont, helyszín:
2020.10.01. (csütörtök), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.