Event

Pear Jam: Still Alive!
13
Sep
2019

Pear Jam: Still Alive!

Budapesten utoljára január végén hallhatta a nagyérdemű Közép-Európa leghitelesebb Pearl Jam-tribute együttesét. A Pear Jam tétlen ugyan nem volt azóta sem, vidéken például játszottak, de kár lenne tagadni: nehéz, tagkiválásos időszakot éltek tavasszal és nyáron. A „zenekari betegségekből” felgyógyulva a Muzikum színpadán térnek vissza a fővárosi közönség elé, ezen az estén tehát új értelmet is nyer majd a magyar Eddie Vedder, Kövi Lóránt szájából az „Alive”. Amúgy az várható, ami mindig: 100 százalék Pearl Jam, a nagy slágerek kivétel nélkül, megfűszerezve néhány érdekességgel.

EN // PEAR JAM is a very authentic and the most powerful tribute band in the region for the great and fantastic PEARL JAM.

Belépő/Ticket: 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)

Jegyek AUGUSZTUS 26-TÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/Pear-Jam_20190913_muzikum

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Időpont, helyszín:

2019. 09.13. (péntek), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/PearJamBand