Event

PALYA BEA – ALTATOK – PÁRNAKONCERT
23
Apr
2014

PALYA BEA – ALTATOK – PÁRNAKONCERT

  • Belépő:Elővételben: 1500 Ft; Helyszínen: 2000 Ft
  • Kezdés:20:00

„Az Altatok album dalai egy belső, csendes helyről születtek. Lassú hajnalokon, lusta estéken találtak rám ezek a szavak és dallamok. Lili a hasamban volt, alig ismertük egymást, mégis úgy emlékszem, a lelkeink könnyű táncot jártak, és arról sugdolóztak, hogy mennyire szeretik egymást.

Ezt a nyugalmat, csendet, könnyűséget, az önmagunkkal és egymással való kapcsolódás mély élményét szeretném most adni nektek ezzel a párnakoncerttel. Nektek csak annyi a dolgotok, hogy átadjátok magatokat a puha párnáknak, a kényelmes foteleknek, meg a hangoknak. Utazhattok a zenével, alhattok is egy jót, dúdolhattok velem együtt, de csak ha jólesik, foghatjátok egymás kezét is, tapsolni sem kell.

Ez nem egy hagyományos koncert. Félretesszük a megszokott színpad-közönség, zenész-nem zenész leosztást. Közös tér van és közös idő, dallamok, szavak, a belégzés és a kilégzés, akolmeleg. Mi meg majd Gerzson János zenésztársammal óvatosan kísérünk titeket az utatokon, adunk nektek puha hangokat, játszunk az Altatok legszebb darabjait és másféle csendes-belső zenéket is, régi és új lélek-dalaimat. Találkozunk.” (Palya Bea)

Közreműködik:
PALYA BEA | ének, sansula, kalimba, csengők, hangtálak
GERZSON JÁNOS | oud, sarod, sursringar, buzuki, ney, kalimba, sansula, hangtálak, csengők

Belépő: 1500 Ft elővételben | 2000 Ft a koncert napján a helyszínen

Jegyek kaphatók március 25-től a helyszínen a Muzikumban (hétköznapokon 14 órától zárásig, szombaton 17 órától zárásig). Jegyvásárlás kizárólag készpénzzel. Info: +36/1 338-3166

A koncert a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) támogatásával valósul meg.

Helyszín, időpont:
MUZIKUM Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.

Web: www.palyabea.hu | www.nka.hu

 

ad2aea835d047ae533ab8c13f30665868bae1724