Event

Óriás akusztik
16
Jan
2015

Óriás akusztik

  • Belépő:Elővételben: 1200 HUF; Helyszínen: 1500 HUF
  • Kezdés:21:00

Óriás akusztikus koncert a Muzikumban!

Sosem hallott szettel indítja az évet január 16-án az Óriás zenekar, erőteljes rock dalaikat ugyanis ezúttal akusztikus köntösbe bújtatják.
Az Óriás ezúttal egyedülálló módon, csavarva egyet dalain, a zúzós gitárokat és dobot egy este erejéig arrébb teszik és a számok csendesebb, lágyabb verziójával nyitják a 2015-ös koncertszezont.
A trióvá avanzsált banda 2014-ben sem tétlenkedett: májusban 0209 címen új lemezt jelentettetek meg, bekerültek a Nagy-Szín-Pad versenyzői közé, nyáron végigjárták a fesztiválokat, ősszel pedig országos turnéra indultak az Elefánttal karöltve. Egy ilyen izgalmas év után természetes, hogy a zenekar különleges módját választja 2015 elindításának is: régi és új dalaikat soha nem hallott, akusztikus formában adják elő január 16-án, a Muzikum közönségének. Az exkluzív műsor apropóján a zenekar az MR2 Akusztik felvételére melegít be ily módon, egy, a nagyközönség számára is nyitott helyszínen.

Annak pedig, aki kíváncsi arra, hogyan szól az Óriás a 8-as stúdióban, érdemes figyelnie a koncert Facebook oldalát, hiszen a legszerencsésebbek a rádiós felvételre is eljuthatnak!

Belépő: 1200 Ft elővételben | 1500 Ft a koncert napján a helyszínen.

Jegyek január 6-tól kaphatók a helyszínen, hétköznapokon 15 órától 21 óráig, szombaton 17 órától 21 óráig. Jegyvásárlás kizárólag készpénzzel.

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.oriasbudapest.hu I www.facebook.com/oriasorias Iwww.instagram.com/orias_orias