Event

One World – Keep Floyding
15
Oct
2022

One World – Keep Floyding

A hatalmas sikerű nyári Keep Floyding fesztivál után, most zárt térben, igazi klubhangulatban találkozhattok velünk. Tematikát tekintve a nyolcvanas évekbe kalauzolunk benneteket, mit jelent ez pontosabban? Szinte minden dalban a szintetizátor kap fő szerepet, egészen addig amíg el nem érünk a nagyívű gitárszólóig. Fröccsenő lézerek, furcsa öltönyök, korabeli hangszerek és effektek a gitártól a szaxofonig. A zenekart jól ismerők már dörzsölhetik a kezüket, mert megint újdonságokkal rukkolunk elő, természetesen érintve a korszak termékeny szóló munkásságát is.

Ha azt gondoltad, hogy ezeket a dalokat sosem fogod élőben hallani, akkor jó hírünk van, a Keep Floyding két órányi illúziót varázsol elő a nyolcvanas évekből.

Pink Floyd, Keep Floyding, a szintetizátor és a nyolcvanas évek rajongóinak erősen ajánlott (kötelező?) program.

Találkozzunk ezen az októberi estén a nyolcvanas évek hangulatában, a megszokott hangminőségben és parádés hangulatban!

EN // Please to meet Keep Floyding Band’s newest program, called One World. What does it mean? Synthesizer, a lot of synthesizer and of course the mind-blowing guitar solos at the end. Keep Floyding guarantees the true and authentic instruments and effects, splashing lasers and weird suits! Meet us on the 15th of October 2022 – Muzikum! Keep Floyding with us.

Belépő/Ticket: 4500 HUF (teljes ár)

Jegyek 2022. SZEPTEMBER 16-tól kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/keep_floyding_one_world

// Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

EN // The event takes place in the concert hall of Muzikum Club.

Dátum, helyszín:
2022.10.15. (szombat), 19.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.