Event

A Nyughatatlan
26
Apr
2019

A Nyughatatlan

  • Belépő:1200 HUF (early bird, kizárólag a tixa.hu-n)* | 1500 HUF (elővételben) | 2000 HUF (teljes ár)
  • Kezdés:20:30

A Nyughatatlan az 50-es évekbeli rock&roll egyik hazai népszerűsítője, valamint Johnny Cash zenéjének és színpadi örökségének magyar tolmácsa. Kilenc év alatt négy lemezt adtak ki, a saját dalaikban érződik a Rock & Roll szeretete és minden ritmusjegyben megtalálható a Johnny Cash iránti rajongás. Az április 26-i koncerten korai Cash dalokat, saját szerzeményeket, és rockabilly feldolgozásokat fognak előadni.

„The Man in Black stepped through the gates of Folsom Prison, and changed country music forever” – The „A Nyughatatlan” band was named after the hungarian title of the film about Johnny Cash „Walk the line”.

Jegyek MÁRCIUS 6-TÓL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/A_Nyughatatlan_Budapesten_a_Muzikumban

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/anyughatatlan