Event

The Night Before Hangover II. hosted by Jack Cannon
24
May
2019

The Night Before Hangover II. hosted by Jack Cannon

  • Belépő:1300 HUF (elővételben) | 1800 HUF (teljes ár)
  • Kezdés:20:30

Újra összeálltak a blues fenegyerekei, kiváló vendégművészekkel, remasterelt koncert koncepcióval és vadiúj, eddig nem játszott dalokkal! Aki az előzőn részt vett, tudja mire számíthat, aki nem az meg bátran jöhet. Kora nyáresti „unplugged&plugged” ízig–vérig bluesparádéval készül a Jack Cannon Blues Band és a csapat!

Vendégek: MÁTYÁS ATTILA (Sex Action zenekar, Mátyás Attila Band, F.O.System), NAGY ÁDÁM (Roy és Ádám Trió), TÖRÖK JÁZMIN, TUMBÁSZ VIKTOR

Jack Cannon Band and their surprise musical guests are back on the road of blues with a remastered brand new concert concept, let’s join to support the hangover.

Belépő/Price: 1300 HUF (elővételben) | 1800 HUF (teljes ár)

Jegyek ÁPRILIS 1-JÉTŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, szombaton 17–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében.

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

Online jegyvásárlás: https://tixa.hu/Jack-Cannon-The-Night-Before-Hangover-II_20190524_muzikum

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Helyszín:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.facebook.com/JackCannonBand