Event

Mystery Gang @ Budapest
12
Apr
2014

Mystery Gang @ Budapest

  • Belépő:Április 1-ig: 1700; utána: 2200
  • Kezdés:20:00

Carl (Lee) Perkins, a „rockabilly királya” idén áprilisban lenne 82 éves. A világhírű művész emlékének adózik a műfaj hazai legnagyobbja, a Mystery Gang egy közreműködőkkel kibővült nagyszabású koncerttel.

A Kossuth Klubban működő Muzikum Klub rendezésében április 12-én, szombaton „Mystery Gang Gálakoncertre” várják Carl (Lee) Perkins és a rockabilly szerelmeseit. A különleges zeneünnepen az „ősforrás” jónéhány alkotása mellett az együttes legnagyobb sikerdalai, valamint a februárban megjelent, immár magyar nyelvű albumuk, a (Mystery Gang: Hello, hello!) új dalai is felcsendülnek. A Gálakoncert hanganyaga az együttes tervei szerint a későbbiekben egy koncertalbum formájában is megjelenik.

Carl (Lee) Perkins 14 éves korától (1946) stílusteremtőként alkotott a rock and roll, a rockabilly és a country zenei irányzatokban. Paul McCartney ki is jelentette: „Ha nem lenne Carl Perkins, nem lenne Beatles sem. Dalait olyan nagyságok játszották, mint Elvis Presley, Jimi Hendrix, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash… és persze napjaink európai helytartója, a Mystery Gang!

Mystery Gang Gálakoncert Carl (Lee) Perkins születésnapja emléke alkalmából

Kossuth Klub, Muzikum Klub
Jegyár: április 1-ig 1700.-Ft, utána 2200.-Ft.

Jegyek kaphatók március 20-tól a helyszínen a Muzikumban (1088 Budapest, Múzeum u. 7.), hétköznapokon 14 órától zárásig, szombaton 17 órától zárásig. Jegyvásárlás kizárólag készpénzzel. Info: +36/1 338-3166