Event

MVSC – INGYENES INTERAKTÍV KONCERT vol 2.
01
Apr
2014

MVSC – INGYENES INTERAKTÍV KONCERT vol 2.

  • Kezdés:20:00

Szereted a népdalfeldolgozásokat? Vagy éppenséggel ki nem állhatod őket? Tudod-e, hogyan készülnek? Hozd magaddal kedvenc magyar népdalodat, és mi ott, a helyszínen feldolgozzuk neked! Ha tetszik, haza is viheted!

A MagyarVista Social Club zenészei egyedülálló vállalkozásának lehetsz szem- és fültanúja, sőt, aktív résztvevője. A közönség által javasolt három népdalból közösen kiválasztunk egyet. Mialatt mindenki megtanulja, a zenekar már lázasan ötletel, majd egy nyilvános, interaktív próba keretében remélhetőleg meg is születik a feldolgozás. A koncertnek ugyan csak egy része lesz a közös alkotói folyamat és annak végeredménye, de talán a legizgalmasabb, és minden bizonnyal megismételhetetlen, személyes élmény.

Ezen a klubesten előkerül a MagyarVista Social Club dalainak háttérbe húzódó szerzője, Mohácsy Albert, és elmeséli néhány szám keletkezésének történetét. Sőt, népzenész muzsikustársaival, Mihó Attila prímással ( IV. Kecskeméti Prímásverseny győztese ) és Nagy Zsolt brácsással (ex-Méta, Dűvő zenekar) el is játsszák egy-egy feldolgozott dal eredeti népdalváltozatát.

Gondolkodjunk együtt, szólj te is bele, legyen mindenkié a népzene!

Találkozzunk 2014. április 1-én a Muzikum Klub & Bisztróumban!
Jelige: Mindenki hozzon magával még egy magyar népdalt!

A belépés ingyenes!