Event

Musical Klub 4. · Házigazda: Borsi László, Kocsák Tibor és Várkonyi Mátyás | Vendég: Mahó Andrea és Csengeri Attila!
26
Apr
2023

Musical Klub 4. · Házigazda: Borsi László, Kocsák Tibor és Várkonyi Mátyás | Vendég: Mahó Andrea és Csengeri Attila!

  • Belépő:3500 HUF (early!) | 4000 HUF | 4500 HUF
  • Kezdés:20:00 – 22:00

Egy remek páros, Mahó Andrea és Csengeri Attila lesznek az áprilisi Musical Klub vendégei! Nagy slágerekkel, érdekes sztorikkal és improvizációkkal is készülnek a házigazdák. A klub megálmodói a Rock Színháztól napjainkig kalauzolják végig a közönséget a hazai és külföldi musicalek világában.

Az estek állandó házigazdái: BORSI LÁSZLÓ producer-műsorvezető, valamint Magyarország két meghatározó, kiemelkedő zenei személyisége, KOCSÁK TIBOR, a Madách Színház zenei vezetője és VÁRKONYI MÁTYÁS, az egykori legendás Rock Színház alapító igazgatója.

Az ötletgazdák arra vállalkoztak, hogy a klubban kötetlen formában összehozzák a sokak által kedvelt zenés műfaj hazai legjobbjait, színészeket, énekeseket, zeneszerzőket, rendezőket a közönséggel.

A meghívott vendégekkel folytatott beszélgetések mellett az élőzene is fontos szerepet kap, felcsendülnek híres és kedvelt musical-slágerek, a két zeneszerző improvizál is, és a közönséget is bevonják egy-egy közös produkcióba. Olyan dolgokat tudhatnak meg a nézők, amiket csak itt, „négyszemközt” hallhatnak.

Lesznek megzenésített hírek és kreatív zenés kísérletekkel is készülnek a házigazdák, akik közül ketten élőben, zongorán kísérik a vendég művészeket.

A Musical Klub létrejöttét az ATENOR HUNGARY támogatja.

Belépő/Ticket: 3500 HUF (early bird, kizárólag online 2023.04.15-ig!) | 4000 HUF (elővételben) | 4500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2023. ÁPRILIS 4-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// A koncertterem elrendezése: ÜLŐKONCERT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Dátum, helyszín:
2023.04.26. (szerda), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.