Event

Musical Klub 3. · Vendég: Koós Réka és Szolnoki Tibor!
29
Mar
2023

Musical Klub 3. · Vendég: Koós Réka és Szolnoki Tibor!

  • Belépő:3500 HUF (elfogyott!) | 4000 HUF | 4500 HUF
  • Kezdés:20:00 – 22:00

A március 29-én, szerdán este 20 órakor kezdődő est vendégei: KOÓS RÉKA és SZOLNOKI TIBOR!

Az estek állandó házigazdái: BORSI LÁSZLÓ producer-műsorvezető, valamint Magyarország két meghatározó, kiemelkedő zenei személyisége, KOCSÁK TIBOR, a Madách Színház zenei vezetője és VÁRKONYI MÁTYÁS, az egykori legendás Rock Színház alapító igazgatója.

Nagy slágerek, érdekes sztorik és improvizációk is lesznek az esten. A klub megálmodóinak célja, hogy a hiánypótló sorozatban a Rock Színháztól napjainkig kalauzolják végig a közönséget a hazai és külföldi musicalek világában ismert művészekkel, sok zenével, máshol nem hallható sztorikkal, játékokkal és meglepetésekkel.

A meghívott vendégekkel folytatott beszélgetések mellett az élőzene is fontos szerepet kap, felcsendülnek híres és kedvelt musical-slágerek, a két zeneszerző improvizál is, és a közönséget is bevonják egy-egy közös produkcióba. Olyan dolgokat tudhat meg a közönség, amiket csak itt, „négyszemközt” hallhatnak.

A Musical Klub létrejöttét az ATENOR HUNGARY támogatja.

Belépő/Ticket: 3500 HUF (early bird, elfogyott!) | 4000 HUF (elővételben) | 4500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2023. MÁRCIUS 1-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// A koncertterem elrendezése: ÜLŐKONCERT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Dátum, helyszín:
2023.03.29. (szerda), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.