Event

Musical Klub 2. · Házigazda: Borsi László, Kocsák Tibor és Várkonyi Mátyás | Vendég: Kováts Kriszta és Sasvári Sándor!
22
Feb
2023

Musical Klub 2. · Házigazda: Borsi László, Kocsák Tibor és Várkonyi Mátyás | Vendég: Kováts Kriszta és Sasvári Sándor!

A Musical Klub 2. klubest vendégei „ős” Rock Színházasok, a műfaj kiemelkedő egyéniségei: Kováts Kriszta és Sasvári Sándor, a „magyar Evita” és a „magyar Jézus”.

A klubesten az érdeklődők kötetlen formában találkozhatnak a sokak által kedvelt előadókkal. A meghívott vendégekkel folytatott beszélgetések mellett az élőzene is fontos szerepet kap. Tervezünk interaktív játékot (Játék és musical 10 percben), és lesz meglepetés is! A házigazdák közül ketten arra is vállalkoznak, hogy élőben, zongorán kísérik vendég művészeinket, illetve előadnak egy-egy saját szerzeményt.

A Musical Klub létrejöttét az ATENOR HUNGARY támogatja.

Belépő/Ticket: 4000 HUF (elővételben) | 4500 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2023. FEBRUÁR 7-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// A koncertterem elrendezése: ÜLŐKONCERT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Dátum, helyszín:
2023.02.22. (szerda), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.