Event

Milestone (Rolling Stones emlékzenekar) · „Brussels Affair” 50
20
Oct
2023

Milestone (Rolling Stones emlékzenekar) · „Brussels Affair” 50

Októberben 50 éves lesz a Stones 1973-as európai turnéjának legendássá vált brüsszeli zárókoncertje, a ’Brussels Affair’. Mivel drogbalhéi miatt Franciaországból kitiltották a zenekart, így a szomszédos Belgiumban tartották meg a koncertet a francia közönségnek.

A lemezen is megjelent koncertet az októberi bulin teljes egészében eljátssza a Milestone zenekar, amelyen fúvósszekció mellett vendégként Benkő Zsolt bluesgitáros is közreműködik!

EN // Milestone (Stones cover band) replay the 50th anniversary famous concert of Rolling Stones from 1973 called „Brussels Affair”, which was their last period of Mick Taylor live era.

Belépő/Ticket: 3500 HUF (elővételben) | 4000 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2023. SZEPTEMBER 6-tól kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket! //

Dátum, helyszín:
2023.10.20. (péntek), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.