Event

Mike Andersen (DK) és Jumping Matt
27
Oct
2023

Mike Andersen (DK) és Jumping Matt

Egy igazán különleges este az igényes élőzene szerelmeseinek! Egy színpadon Mike Andersen dán énekes–gitáros, valamint Pribojszki Mátyás (Jumping Matt), szájharmonikás – utóbbit nem kell bemutatni a hazai közönségnek! Az est további közreműködői: Molnár Dániel – dob és Csizmadia László – basszusgitár.

Mike Andersen dán gitáros, énekes, dalszerző erőteljes és egyben érzékeny énekhangja, intenzív gitárstílusa különleges zenei élmény a hallgatók számára. Mike 12 évesen kezdett gitározni, majd hamar saját dalokat írni és gitározni különböző zenekarokban. 22 éves korában alapította meg saját bandáját, a Mike Andersen Bandet. Fiatal korában bálványai a nagy bluesgitárosok és soul énekesek voltak. Mike felismerte, hogy a zene, amit annyira szeret, még jóval korábbról származik, mint ahogy ő megszületett, ráadásul ez a zenei kultúra a világ egy olyan részéről származik, ahol neki nincsenek gyökerei. Pontosan ez a felismerés, a kíváncsiság, valamint az igény, ami a mai napig meghatározza zeneileg Mike-ot. Mindez közrejátszott abban, hogy már karrierje elején megalkotta saját hangját és stílusát, amelyben a felfedezhetünk korai, autentikus blues-elemeket, soulzenei lüktetéseket, amely egy teljesen egyedi stílust eredményez.

Belépő/Ticket: 3500 HUF (elővételben) | 4000 HUF (a koncert napján)

Jegyek 2023. SZEPTEMBER 2-től kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében: https://tixa.hu/muzikum_klub

Jegyek ELŐVÉTELI ÁRON az adott koncert dátumát megelőző napig válthatók, a koncert napján lép életbe a teljes áras jegyvásárlási lehetőség.

// A koncertterem elrendezése: RÉSZBEN SZÉKEZETT. Az ülőhelyek nem sorszámozottak, így ezek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Kérjük a megértésüket! //

Dátum, helyszín:
2023.10.27. (péntek), 20.00
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.